Termeni si Conditii

Imprimare

CONDITII DE UTILIZAREA

UTILIZAREA ACESTUI SITE SI A MICRO SITE-urilor CONEXE constituie acordul dumneavoastră SĂ RESPECTAŢI ACEŞTI TERMENI DE UTILIZARE

Licenta de utilizare a site-ului şi accesul pe site

Ca utilizator al acestui site, cu excepţia cazului in care exista dispoziţii contrare, vi se acordă o singura licenta de utilizator, non-exclusivă, non-transferabila, revocabilă si limitata pentru a accesa şi folosi site-ul şi conţinutul său, în conformitate cu aceşti Termeni de utilizare. TAS poate rezilia această licenţă în orice moment în cazul în care consideră că drepturile sale de autor sau drepturile de proprietate intelectuală au fost încălcate din eroare sau altfel, sau că modalitatea de utilizare nu este in concordanta cu conditiile de utilizare permise.

Conduita dvs.

Conţinutul acestui site este pentru uz personal si/sau numai în cadrul organizaţiei sau entitatii de care apartineti şi nu este destinat exploatării comerciale cu excepţia cazului în care s-a convenit în scris între cele două părţi. Nu aveţi dreptul să utilizati inginerie inversă, sa modificati, dezasamblati, leasing, inchiriati, transmiteti, retransmiti, vinde, sub-licenţia sau să creaţi lucrări derivate în alt mod în vederea exploatării comerciale sau non-comerciale de către dumneavoastra sau de organizaţia sau entitatea unde sunteti incadrat/a. Reproducerea limitata, inclusiv decompilarea şi recompilarea este permisă în cadrul organizaţiei dumneavoastră sau entitatii pentru utilizarea în cadrul operaţiunilor de afaceri, cu condiţia ca titlul sau baza de date sa indice numele de marcă şi numele de TAS înscris ca sursă. Reproducerea nelimitata sau en-gros, copierea de conţinut pentru scopuri comerciale sau non-comerciale şi modificarea nejustificată a datelor şi informaţiilor nu este permisă.

Terte parti si link-uri

În furnizarea de rapoarte, de cercetare, e-learning sau de alte date şi informaţii TAS poate utiliza resursele proprii de personal sau ale unor terţi sau o combinaţie de resurse în pregătirea şi prezentarea materialelor. TAS va depune toate eforturile necesare pentru a asigura acurateţea unor astfel de materiale .TAS îşi rezervă dreptul de a face modificări la produsele şi serviciile pe care le ofera, din timp în timp pentru a asigura întreţinerea, interoperabilitatea, precizia, actualitatea şi utilitatea acestora. TAS garantează faptul că a depus eforturile necesare pentru a se asigura ca un astfel de material nu incalca drepturile de proprietate intelectuală, în măsura în care acest lucru este posibil. În plus, acest site şi site-uri micro asociate pot furniza link-uri către alte site-uri internet sau resurse ("link-uri terţe părţi").

Pentru că TAS nu are niciun control asupra acestor resurse externe şi site-uri, recunoaşteţi şi sunteţi de acord că TAS nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor resurse externe şi site-uri şi nu garanteaza si nu este responsabil sau raspunzator pentru orice continut, publicitate, produse, sau alte materiale disponibile pe astfel de resurse externe şi site-uri. TAS poate rezilia disponibilitatea acestor resurse externe şi site-uri prin intermediul link-urilor pe site-ul său în orice moment. TAS nu va fi responsabil sau raspunzator, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, produse, bunuri sau servicii disponibile pe/sau prin intermediul acestor canale.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul de date şi informaţii puse la dispoziţie pe acest site şi site-uri micro asociate, inclusiv, dar nu limitat la text, date, grafice, şi icoane, drepturile de autor apartin TAS. TAS , www.teamas.ro şi alte locatoare unice de înregistrare (URL) şi logo-uri sau alte nume de produse şi servicii sunt mărci înregistrate aleTAS, care sunt protejate de legile aplicabile din Romania. Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, decompileze, sau sa utilizeze tehnici de inginerie inversă sau orice software pe care TAS ti-l dezvăluie prin intermediul acestui site, si nu trebuie să eliminaţe, supratiparite, sau şterse orice notificari de drepturi de autor, marcă, logo, legenda, sau alta notificare de proprietate. Utilizatorului nu ii este permis să includă orice Mărci TAS în orice alte marci, marci de servicii, nume de companii, adrese de Internet, nume de domeniu, sau orice alte denumiri similare. Orice utilizare neautorizată a oricărui material conţinute pe acest site poate incalca legile dreptului de autor, legile mărcii comerciale, legile de intimitate şi publicitate, precum şi regulamentele şi statutele de comunicare.

Renunţarea la Garanţii

În timp ce toate eforturile au fost depuse pentru a asigura calitatea şi acurateţea informaţiilor afişate pe acest site, TAS nu ofera nicio garanţie, explicita sau implicita cu privire la acestea sau pentru functionarea si informatiile site-urile in conexiune cu acesta sau ale caror link-uri se afla pe site-ul TAS

TAS nu şi asumă responsabilitatea pentru orice pierdere, PREJUDICIU, PRETENTIE, daune de orice fel, pagube care decurg din UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU DIN ACCESUL LA LEGĂTURILE CU TERTII. TAS NU GARANTEAZA CA ACCESUL LA ACEST SITE sau site-uri ale tertilor va fi disponibil tot timpul, dar va lua toate măsurile necesare pentru a rectifica erorile de îndată ce este posibil.

ORICE MATERIALE DESCĂRCATE SAU OBŢINUTE PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE LA ALEGEREA DVS pe propriul risc si SUNTEŢI SINGURUL RESPONSABIL PENTRU ORICE STRICACIUNI IN SISTEMELE DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU PIERDERI DE DATE CARE REZULTA DIN DOWNLOAD din orice ASTFEL de material. NICIUN SFAT SAU INFORMAŢIE, fie orale sau scrise, obtinute DE LA TAS SAU DIN ACEST SITE nu creeaza obligatii sau responsabilitati pentru TAS.

Limitarea răspunderii

In măsura în care nu sunt INTERZISE DE LEGEA APLICABILA, TAS nu este răspunzătoar pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale etc, inclusiv PIERDERI DE PROFIT, VENITURI, REPUTAŢIE, UTILIZARE, DATE , transmise electronic COMANDA, sau alte avantaje economice (CHIAR DACA TAS A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE), INDIFERENT DE CAUZA ŞI INDIFERENT DE TEORIA RĂSPUNDERII,

TAS NU ESTE RESPONSABIL PENTRU:

(I) FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA ACEST SITE;

(ii) COSTUL DE ACHIZIŢIE DE BUNURI ŞI SERVICII SUBSTITUTE rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute PRIN INTERMEDIUL SAU DIN SITE;

(iii) ACCESUL NEAUTORIZAT LA/SAU MODIFICAREA TRANSMISIILOR DUMNEAVOASTRĂ SAU DATELOR;

(iv) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra site-ului şi TAS.RO; SAU

(v) ORICE ALTĂ CHESTIUNE REFERITOARE LA SITE.

Utilizatorul este unicul responsabil pentru o protecţie adecvată şi de backup de date şi / sau echipamente utilizate în legatura cu site-ul şi nu va face o plângere împotriva TAS pentru pierderea datelor, OUTPUT inexacte, INTARZIERI de muncă sau PIERDERE DE PROFIT REZULTATE DIN UTILIZAREA MATERIALELOR. Utilizatorul nu va formula nicio cerere de chemare in judecata impotriva TAS care ar putea decurge din utilizarea site-ului.

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.
Copyright © 2018 Team Aviation Solution. Toate drepturile rezervate.


designed by adrastea.ro